Teknoloji

Vodafone’dan abonelerine koronavirüs ile ilgili #EvdeKal çağrısı

vodafone volte

Vodafone, yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan önlemlere başlattığı bir sosyal farkındalık kampanyasıyla destek veriyor. Mobil operatörden yapılan açıklamaya göre, tüm müşterilerin akıllı telefonları üzerinden “Evde Kal Türkiye” çağrısı yapılıyor.

Bugünden itibaren tüm Vodafone müşterilerinin akıllı cihazlarında operatör adı olarak belirli bir süre “vodafone TR” ibaresi yerine “#EvdeKal TR” konu etiketi yer alıyor. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, “Müşterilerimizin evde kalmalarını teşvik etmek ve bu konuda farkındalığı artırmak amacıyla harekete geçtik.” dedi. “Her zamankinden daha yoğun kullandığımız akıllı telefonların ekranlarına ?#EvdeKal TR? ibaresini yerleştirdik. Müşterilerimize hem kendilerinin hem de sevdiklerinin sağlığını korumak için bir süre evlerinden çıkmamaları gerektiğini hatırlatmak istiyoruz.”

Vodafone TV içerikleri 30 Nisan’a kadar tüm kullanıcılara açık

Öte yandan Vodafone’un TV servisi Vodafone TV, koronavirüs tedbirleri nedeniyle vaktinin önemli bir bölümünü evde geçirmek durumunda kalan kullanıcıları için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Vodafone TV kullanıcıları, 30 Nisan’a kadar tüm içeriklere erişebilecek. Böylece Vodafone TV, 4 binden fazla film, çocuk ve tematik video içeriği ile 80’den fazla TV kanalını tüm müşterilerine sunarak daha kaliteli zaman geçirmelerine destek olacak. Ayrıca, uzaktan eğitim döneminde National Geographic, Nat Geo Wild, Viasat Explore, Viasat History gibi kanallarla çocukların evde daha verimli zaman geçirmelerini sağlayacak.

Vodafone TV, kullanıcılarına, 24 saate kadar geri alma özelliği ile 80’i aşkın TV kanalını ve çoğunluğu film ve çizgi filmden oluşan 4 binin üzerinde seç-izle içeriği akıllı telefonlarından, tabletlerinden, web’den ve Smart TV üzerinden izleme imkânı sunuyor. Google Play ve App Store online mağazalarından da erişilebilen Vodafone TV uygulaması, bugüne kadar 2,5 milyon kez indirildi.

İLGİLİ HABERLER