EğlenceManşetler

VLC medya oynatıcısının iPad uygulaması çıktı, iPhone uygulaması da yolda (güncellendi)

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Popüler medya oynatıcı yazılımlarından olan VLC’nin iPad versiyonu bu ayın başında hazır hâle getirilmiş ve App Store için Apple’ın onayına sunulmuştu. Bu uygulamanın ilk ön izleme sürümleri onun çeşitli kısıtlamalara rağmen sağlam ve esnek bir deneyim sunduğunu göstermişti.

Uygulamayı geliştiren Applidium’un verdiği habere göre VLC Media Player’ın iPad versiyonu kabul gördü ve App Store üzerinden indirilmeye sunuldu. Yaklaşık iki hafta süren incelemelerden sonra AppStore üzerinden sunulmaya başlanan bu uygulamayı ilk olarak saat farkından dolayı Yeni Zelandalılar görme şansına erişti. Uygulamanın çıkış tarihi 21 Eylül olarak görünüyor, bu nedenle gece 12’den sonra biz de bu uygulamayı App Store Türkiye mağazasında görebiliriz.

Applidium VLC’nin daha küçük ekranlı iPhone ve iPod touch’a özel sürümü için de çalıştığını duyurdu. Ancak iPhone versiyonu için kesin bir çıkış tarihi vermedi.

Güncelleme: VLC’nin iPad uygulaması Türkiye mağazasında da yer alıyor. Üstelik bu uygulamanın çıkış tarihi olarak 14 Eylül yazılmış. iTunes bağlantısı burada.

İlgili – iTunes (Yeni Zelanda mağazası)

İLGİLİ HABERLER