Eğlence

VLC Android uygulaması uzun süren sessizliğin ardından yenilendi

vlc airplay

vlc androidVLC en popüler video oynatma uygulamaları arasında yer alıyor. Uygulamanın geliştiricisi Videolabs, neredeyse bir yıl süren bir sessizliğin ardından VLC Android uygulamasının yeni versiyonunu gözler önüne çıkardı. Google Play Store’da yerini alan uygulama, kullanıcılara yeni özellikler ve mevcut özelliklerin üzerine yapılan iyileştirmeler sunuyor.

Güncellenmiş uygulamanın getirdikleri arasında Android Auto ve 360 derece video desteği öne çıkıyor. Android Oreo yüklü cihaz sahipleri ise uygulama ile Resim içinde Resim (PiP) desteğinden yararlanabiliyor.

Gündüz/Gece modu ve eşitleyici için kişiselleştirilmiş ön ayarlar oluşturulabilmesi de yenilikler arasında bulunuyor. Kullanıcılar video izlerken ekranın kenar kısımlarına dokunarak videoyu 10 saniye boyunca ileri alabilecek veya geri sarabilecek.

Arama özelliğini Google Now ile entegre eden yeni sürüm, Google’ın Material Design isimli tasarım diline daha uygun ve daha dinamik bir kullanıcı arayüzüne kavuşuyor. RTL desteğinin geliştirilmesi de güncellemenin sundukları arasında bulunuyor.

VLC Android uygulaması daha hızlı başlatılacak

VLC Android uygulaması güncellemeyle birlikte daha hızlı başlatılacak. Uygulamanın video oynatıcısının başlatıcısının açılış hızı da güncellemeyle birlikte yükseliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER