Teknoloji

Vivo Z1i tanıtıldı: Snapdragon 636 işlemci, 6.26 inç ekran

vivo z1iÇinli akıllı telefon üreticisi Vivo, cihaz portföyüne yeni ürünler eklemeyi sürdürüyor. Vivo Z1i, bundan bir ay önce tanıtılan Z1’in farklı yonga seti, daha fazla dahili depolama alanı ve daha gelişmiş selfie kamerasına sahip bir versiyonu olarak resmiyet kazandı. Arkasında çift lensli bir kamera modülü bulunan telefonun 6.26 inç ekranının üst kısmında bir çentik yer alıyor.

Z1i’nin kalbinde Qualcomm Snapdragon 636 yonga seti bulunuyor. Söz konusu yonga seti, Z1’de bulunan Snapdragon 660’ın bir basamak altında yer alıyor. 4 GB’lık bellek kapasitesi değişmezken, 128 GB dahili depolama alanı sunuluyor. MicroSD kart desteğiyle dahili depolama alanının üzerine 256 GB daha eklenebiliyor. Telefonun önünde ise 16 megapiksel çözünürlüklü bir kamera yer alıyor.

Z1i’nin arkasında 12 megapiksel çözünürlüklü bir kamera kurulumu bulunuyor. Enerjisini 3260 mAh kapasiteli pilinden alan telefon, 19:9 görüntü oranına sahip LCD ekran, FunTouch OS kullanıcı arayüzü Z1i’nin özellikleri arasında bulunuyor.

Vivo Z1i, şirketin ana vatanı Çin’de vakit geçmeden piyasaya sürüldü. Telefon için kırmızı ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunuluyor. Akıllı telefonun fiyat etiketinde 1898 yuan (1320 TL) yazıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER