Teknoloji

Vivo Z1 Pro oyun severleri gözüne kestirecek

vivo z1 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vivo Z5x, Hindistan’da Vivo Z1 Pro adıyla raflarda boy gösterecek. İsmini Z Nesli’nden alan telefonda Qualcomm Snapdragon 712 işlemci, gelişmiş GPU, 5000 mAh pil gibi bileşenlerin bulunacağı daha önce ortaya çıkmıştı. Vivo’nun Hindistan ofisinin sosyal medya paylaşımları ise cihazın hedef kitlesine oyuncuları yerleştirdiğini gösteriyor.

Gelişmiş soğutmanın yanı sıra Net Turbo isimli özellik sayesinde oyunculara daha iyi bağlantı sağlayacak telefonda çok sayıda Turbo isimli özellik yer alıyor.

Z1 Pro’da kesintisiz bir oyun deneyimi yaşatmak isteyen Vivo, bunun için telefona ilginç özellikler yerleştirmiş. Oyuncuları oyuna geri dönmeye teşvik etmek için koyulan ve ana ekrana dönüldüğünde ortaya çıkan özel oyun sayacına ek olarak, PUBG sesinin değiştirilebilmesi ve oyunculara bu oyunda 4D titreşim ve 3D surround ses desteğinin sunulması bu ilginç özellikler arasında yer alıyor.

Vivo Z1 Pro, 32 megapiksel çözünürlüklü bir ön kameraya sahip. Bu kamera ekranın üstündeki delikte yer alıyor. Akıllı telefonun arkasında ise üç lensli bir kamera modülü mevcut. 18W hızlı şark özelliğine sahip telefon kutusundan Android tabanlı Funtouch OS 9 platformuyla çıkıyor.

İLGİLİ HABERLER