Teknoloji

Vivo Y75 5G’nin tasarımı ve renkleri resmi paylaşımla görüldü

vivo y75 5g
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vivo Y75 5G hakkındaki ilk haberler kısa süre önce ortaya çıkmış ve telefonun bu ay sonunda Hindistan’da resmiyet kazanabileceği belirtilmişti. Vivo henüz telefonun tanıtım tarihini açıklamasa da, şirketin Hindistan ofisi tarafından yapılan paylaşım tasarımı ve renk seçeneklerini gösteriyor.

Paylaşıma bakıldığında Vivo Y75 5G’nin düz kenarlara sahip olduğu görülüyor. Telefonun sağ kenarına ses kontrol tuşları ve güç butonu yerleştirilirken, parmak izi tarayıcısının da güç butonuna entegre edildiği belirtildi.

Vivo Y75G’nin dikdörtgen şeklindeki arka kamera adasında LED flaş ve üç kamera bulunuyor. Ana kameranın 50 megapiksel, diğer iki kameranın ise 2 megapiksel çözünürlüğe sahip olduğu belirtildi.

Telefonun kalbinde MediaTek’in Dimensity 700 işlemcisinin olduğu söyleniyor. 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı da telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Kutusundan Android 12 ve Funtouch OS 12 ile çıkması beklenen telefonda Full HD+ çözünürlüklü 6.58 inç ekran mevcut. Paylaşımda ekranı görmek mümkün olmasa da, ekrandaki çentiğin 16 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapacağı söyleniyor.

Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 18W şarj desteğine sahip 5000 mAh kapasiteli pilin vermesi de konuşulanlar arasında yer alıyor.

Vivo Y75 5G hakkında şimdilik tasarım ve renk seçenekleri dışında bilgi verilmiş değil. Ancak telefonun çıkışı için “yakında” ifadesinin kullanılması, diğer detayları öğrenmenin de çok uzak olmadığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER