Teknoloji

Vivo Y53i Snapdragon 425 ve 5 inç ekranla Hindistan’da satışa sunuluyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

vivo y53iHindistan tüm akıllı telefon üreticilerinin önem verdiği pazarlar arasında bulunuyor. Kalabalık nüfusuyla adeta iştah kabartan Hindistan’a özel hamleler yapan şirketler arasında Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo da bulunuyor. Vivo Y53i adını taşıyan yeni akıllı telefonuyla Hindistan’da giriş seviyesi için yeni bir seçenek sunuyor.

5 inç büyüklüğünde bir Quad HD ekrana sahip olan Y53i’nin kalbinde dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 425 yonga seti bulunuyor. Akıllı telefon kutusundan fazlasıyla eskide kalmış olan Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle çıkıyor. Bu işletim sistemini Funtouch OS 3.0 kullanıcı arayüzü tamamlıyor.

Snapdragon 425 yonga setine ise 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. MicroSD kart desteği sayesinde bu alanın üzerine 256 GB daha depolama alanı eklemek mümkün oluyor. Akıllı telefonun arkasında ise LED flaşın eşlik ettiği 8 megapiksel çözünürlüklü bir kamera bulunuyor. Telefonun önünde ise 5 megapiksel çözünürlüklü bir kamera yer alıyor. Çift SIM ve 4G VoLTE desteğine sahip telefonda Face Unlock özelliği de mevcut. Y53i’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 2500 mAh kapasiteli pili sağlıyor.

Vivo Y53i, Hindistan’da 7 bin 990 rupi (490 TL) karşılığında satışa sunuldu. Telefonu almak isteyenlerin önünde ise renk seçeneği olarak sadece altın rengi bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER