Teknoloji

Vivo’nun yeni yıldızı Türkiye’ye geliyor: İşte karşınızda Vivo Y36!

vivo y36

Akıllı telefon sektörünün öncü firmalarından vivo, yenilikçi ve zarif tasarımlı telefonlarıyla Türkiye’deki kullanıcıların kalbini kazanan Y serisinin yeni üyesi vivo Y36’yı ülkemize getirmeye hazırlanıyor.

Bu duyuru, Vivo’nun Türkiye’de büyük ilgi gören Y35 modelinden sonra geldi. Yüksek performans, geniş depolama alanı, gelişmiş kamera özellikleri ve güçlü batarya kapasitesiyle dikkat çeken vivo Y36, özellikle uzun ömürlü, güncel kalan ve geniş hafıza arayan kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarlandı.

Android 13 işletim sistemi ve Funtouch OS 13 arayüzü üzerinde çalışan cihaz, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 680 işlemcisinden alıyor. 8GB+8GB Genişletilmiş RAM 3.0 özelliğiyle birlikte gelen Y36, kullanıcıların daha fazla uygulamayı rahatça kullanabilmeleri için geniş depolama kapasitesi sunuyor. Ayrıca telefonun 256 GB depolama alanı, microSD kartla 1 TB’a kadar genişletilebiliyor.

Vivo Y36, 5000mAh kapasiteli güçlü bataryası ve telefonu 15 dakikada yüzde 30’a kadar şarj edebilen 44W FlashCharge özelliğiyle de kullanıcılarına uzun süreli bir kullanım sunuyor.

6.64 inç büyüklüğündeki 2388 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip delik çentikli (Ultra O) LCD ekranıyla Y36, 90Hz tazeleme hızı sunuyor. 16 MP ön kamera ve profesyonel bir kamera gibi ışığı toplayabilen 50MP arka ana kamera, bir adet 2MP derinlik sensörü, bir makro kamera ve bir bokeh kamera ile birlikte vivo Y36, gelişmiş bir fotoğrafçılık deneyimi vadediyor.

Vivo’nun Y36 modeli, temmuz ayında, en az 2 büyük Android güncellemesi ve 3 yıl Android güvenlik güncellemesi garantisi ile satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER