Manşetler

Yerli üretim Vivo Y21s Türkiye’de satışta; işte fiyatı ve özellikleri

vivo y21s
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vivo, yerli üretim etiketi taşıyan ürünlerine Y serisinin en yeni modeli Y21s ile devam ediyor. Bu yeni Android telefon Türkiye’de satışa sunuldu. Fiyatı ve özellikleri haberimizde yer alıyor.

Vivo Y21s, 1600 x720 piksel HD+ çözünürlük ve 60 Hz yenileme hızı sunan 6,51 inç ekran ile geliyor. HD Halo Ekran, şirketin belirttiğine göre, kullanıcıları net ayrıntıların ve zengin canlı renklerin içine çekiyor, film izlemekten oyun oynamaya kadar Y21s ile geçen her saniye heyecan verici bir deneyime dönüşüyor. İlave Göz Koruma Modu, daha rahat bir seyir deneyimi sunmak için mavi ışığı filtreliyor.

182 gr ağırlığa ve 8,0 mm kalınlığa sahip gövdesi ile cihaz “lüksün ince ve son moda halini sunuyor”. Ekranda su damlası çentiği içerisinde ön kameraya yer verilirken güçlü parmak izi tarayıcı tutuş pozisyona uygun bir şekilde kasanın yanında konumlandırılıyor. Telefonunuzu tek hamlede açma imkanı sunuyor.

Vivo Y21s’in arka bölümünde ise sol üst köşede yer alan çift katmanlı zarif tararımı ile üçlü kamera sistemi dikkat çekiyor. Yüksek çözünürlüklü fotoğrafçılığı yeniden tanımlayan bu üçlü kamera sistemi 50 MP geniş açılı ana kamera, 2 MP Makro kamera ve 2 MP Bokeh kameradan oluşuyor. 50 MP ana kamera hayatın en güzel anlarını kolayca yakalarken, fotoğrafların yakınlaştırırken ve kırparken mutlak bir netlikte kalmasını sağlıyor. 2 MP Makro kamera ise, 4 cm’ye kadar yaklaşan bir odak ile sabah vakti oluşan bir çiy damlasından bir kelebeğin kanadındaki desenlere kadar minik harikalardan oluşan bir dünyayı ortaya çıkarıyor. Bokeh algoritması da arka planın daha da doğal görünmesini sağlayarak sanatsal derinliklikleri daha kaliteli bir hale getiriyor.

vivo y21s

Ön bölümde de 8 MP, f/1.8 diyafram açıklığına sahip geniş açılı bir kamera karşımıza çıkıyor. Yüz Güzelliği algoritmasına sahip 8 MP ön kamera, çarpıcı selfieler çekmenizi sağlıyor. Ortam ne kadar parlak veya loş olursa olsun, teniniz daima ışıltılı bir parıltıya sahip oluyor.

Profesyonel fotoğrafçılar tarafından yalnızca Vivo için tasarlanan dört farklı “Şık Gece Filtreleri” seti başyapıt niteliğinde gece çekimleri yapıyor. Süper Gece algoritması sayesinde Y21s süper gren önleme teknolojisi, netlik sağlamak için birden fazla kareyi tek bir karede bir araya getiriyor. Gece, tıpkı anılarınızdaki kadar güzel görünüyor.

Vivo’nun belirttiğine göre “hafifliği, tasarımı ve gücü bir arada sunan bu zarif akıllı telefon”, 18W hızlı şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli pille geliyor. Vivo Y21s, Android 11 tabanlı FunTouch OS 11.1 ve 2.0 GHz’e kadar CPU çalışma hızına ulaşan MediaTek MT6769 sekiz çekirdekli işlemci ile destekleniyor. Bu sayede Y21s daha yüksek görüntü kalitesi ve daha güçlü performans sunan bir oyun canavarına dönüşüyor.

4 GB RAM’e sahip olan modelde genişletilmiş RAM seçeneği ile uygulamalar arasında geçişi daha da akıcı hale getirmek için 1 GB’a kadar boş ROM alanınız genişletilmiş RAM olarak kullanılabiliyor. Ayrıca akıllı telefonda bulunan üçlü kart yuvası sayesinde mikro SD kart desteği ile depolama alanı 1 TB’a kadar genişletilebiliyor. Sevdiğiniz müzik, film, fotoğraf ve videolar için daima boş yeriniz oluyor.

Vivo Y21s fiyatı

Telefon Gün Ortası Rüyası ve Gece Yarısı Mavisi olarak iki renk seçeneğiyle sunuluyor. Vivo Y21s 3699 TL’lik ve 12 taksit seçeneği ile operatör mağazalarında veya teknoloji zincir mağazalarında tüketiciyle buluşuyor.

İLGİLİ HABERLER