Teknoloji

Yeni bir Y serisi telefonu Vivo Y15s mart ayında Türkiye’ye geliyor

vivo y15s
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vivo Y serisi dahilinde yeni bir modeli daha Türkiye’ye getiriyor. Şirketin belirttiğine göre, mart ayında bu kez Y serisinden Y15s’i satışa çıkarıyor.

vivo Y15s; 1600 x 720 HD+ çözünürlüğe sahip 6,51 inçlik 20:9 oranında ekrana sahip. Halo FullView adını taşıyan bu ekranın ile hem videolar hem de oyunlar için geniş ve çarpıcı bir görüntü deneyimi yaşattığı belirtiliyor. Helio P35 işlemciye sahip Android telefon, 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı ile geliyor. 1 TB’a kadar genişletebileceğiniz kapasite alanına sahip. Üstelik çift SIM kart özelliği de mevcut.

Yapay zekâ destekli 13 ve 2 MP’lik çift arka kamera sistemi sayesinde Panorama, Portre, Canlı Fotoğraf ve daha birçok gündelik çekimlerinizi profesyonel hale getirebilecek özellikleri içerisinde barındırıyor.

3 boyutlu bir arka kapak tasarımına sahip telefon, 8,28 mm’lik kalınlığa sahip gövdesinde gövdesinde 5000 mAh değerinde büyük bir pil barındırıyor. 179 gramlık gövdesinin kullanıcılara rahat bir tutuş sağlamanın yanı sıra daha uzun bir kullanım süresi ile yaşamın tüm güzelliklerini her zaman ulaşılabilir kıldığını söylüyor. Tropik okyanustan ilham alınarak tasarlandığı vurgulanan Y15s’in çarpıcı renk seçenekleri ile özgün bir tarz sunduğu da Vivo tarafından dile getiriliyor.

Vivo, gönderdiği basın bülteninde telefonun mart ayında çıkacağını söyledi, ancak kesin tarih bilgisini paylaşmadı. Aynı zamanda fiyat bilgisini de vermedi. Bu bilgilerin telefon piyasaya çıkmadan hemen önce kesinleşeceğini tahmin ediyoruz.

İLGİLİ HABERLER