Teknoloji

Vivo’dan bir Y100 5G daha geliyor

vivo y100 5g

Vivo Y100, Hindistan’da 5G desteğiyle kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Şirket şimdi aynı isme sahip bir telefonu Çin’de kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Vivo Y100 5G, 27 Ekim’de Çin’de resmiyet kazanacak. Şimdiden Vivo’nun internet sitesinde görülen Y100 5G’nin Hindistan’da tanıtılan modelden farklı olduğu hemen anlaşılıyor. İki arka kamera ve 2.5D kavisli camın arkasındaki ekran göze çarpan ilk farklar oluyor.

Y100 5G 27 Ekim’de tanıtılacak olsa da, telefonun piyasaya çıkması için biraz daha beklemek gerekiyor. Akıllı telefon, Çin’de bir “alışveriş festivali” olarak da kutlanan Bekarlar Günü’nde yani 11 Kasım’da gözler önüne çıkacak.

Telefonun özellikleri şu an için Vivo’dan bir paylaşım gelmiş değil. Ancak Çin’de sertifika kurumlarına sunulan belgeler, telefonun 44W şarj hızına sahip olduğunu gösteriyor.

  • vivo y100 5g

Vivo Y100 5G’den çok etkileyici özellikler beklememek gerekiyor

Vivo’nun Y serisinde uygun fiyatlı cihazlar bulunuyor. Bu nedenle Vivo Y100 5G’den de pek etkileyici özellikler beklememek gerekiyor. Çift arka kamera ve ekrandaki deliğe yerleştirilen ön kamera, telefonun en dikkat çekici özellikleri olarak göze çarpıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER