Teknoloji

Vivo Y02s modelini yanlışlıkla sızdırdı

vivo y02s
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vivo Y02s ile giriş segmenti telefon portföyüne yeni bir üye daha eklemeye hazırlanıyor. Henüz resmiyet kazanmayan Y02s, şirket tarafından yanlışlıkla sızdırıldı. Ürün sayfası Vivo’nun internet sitesinden kısa süre içinde kaldırılsa da, bu durum telefona dair bilgilerin internette yayılmasına engel olmadı.

Y02s MediaTek’in Helio P35 işlemcisiyle gelecek. Bu işlemciye 3 GB RAM eşlik edecek. 32 GB depolama alanı, tek arka kamera ve çentikli ekran da telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

6.51 inç büyüklüğündeki LCD ekranın detayları bilinmiyor. Ancak telefonun uygun fiyatlı olması nedeniyle ekran çözünürlüğünün 720p olması muhtemel görünüyor. Helio P35 yenileme hızını 60 Hz olarak sınırlandırıyor. 5 megapiksel ön kamera da ekranın üstündeki çentikte kullanıcıları bekliyor.

Telefonun arkasında ise çift halkalı tasarıma rağmen sadece tek bir kamera bulunuyor. Bu kameranın çözünürlüğü ise 8 megapiksel. Kameraya LED flaş da eşlik ediyor. Vivo cama benzeyen dokulu arka panelin parmak izlerini engellediğini belirtiyor. Telefonda parmak izi tarayıcısının bulunmaması dikkat çekiyor.

Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pil veriyor. Bu pil 10W şarj desteğine sahip.

Mavi ve siyah renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak Vivo Y02s için henüz bir fiyat veya çıkış tarihi bilgisi verilmiş değil.

İLGİLİ HABERLER