Teknoloji

Vivo X90 serisinin tanıtım tarihi sızan videoyla ortaya çıktı

vivo x90 pro+
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vivo X90 serisinin kamera sistemiyle ilgili bilgiler bir süre önce şirket tarafından paylaşılmıştı. Şirket kısa süre önce bu seride kullanılacak V2 görüntü sinyali işlemcisini de duyurmuştu. X90 serisinin tanıtım tarihi konusunda henüz resmi olarak açıklanmasa da, sızan bir video telefonun 22 Kasım’da resmiyet kazanacağını gösteriyor. Tanıtım etkinliğinin Çin’de yerel saatle 19.00’da (TSİ 14.00) başlayacağı belirtildi.

Aynı videoda X90 Pro+’ı görmek de mümkün oluyor. X90 Pro+ daha önce sızan bir fotoğrafta ve şirket tarafından yapılan bir paylaşımda görülmüştü. Bunlarda telefon kırmızı rengiyle boy göstermişti. Tanıtım videosunda telefon siyah rengiyle kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Bir başka videoda ise bir web sayfasının ekran görüntüsü görülüyor. Bu web sayfasına göre, X90 serisi için ön siparişler resmi duyurudan 8 gün önce yani 14 Kasım itibarıyla başlayacak. Vivo’nun 22 Kasım’da TWS 3 serisi kablosuz kulaklıklarını da tanıtacağı belirtiliyor.

Vivo X90 serisinde kullanıcıları üç model bekliyor

Vivo X90 serisinde ilk etapta X90, X90 Pro ve X90 Pro+ olmak üzere üç modelin bulunması bekleniyor. X90 Pro+ Geekbench’in benchmark testinden Android 13, 12 GB RAM ve henüz duyurulmayan Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle geçmişti. Standart modelin ise MediaTek Dimensity 9200 işlemciye sahip olması bekleniyor. Pro versiyonun ise Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciyle geleceği belirtiliyor. Bu telefonun normal şartlar altında eylül ayında X80 Pro+ adıyla resmiyet kazanmasının planlandığı da söylentiler arasında yer alıyor.

Vivo X90 serisinin en önemli özelliklerinden birisi de 1 inç kamera sensörü olacak gibi görünüyor. Vivo’nun tanıtımdan önce bu kamerayla ilgili başka detayları paylaşması da bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER