Teknoloji

Vivo X90 serisinde pil kapasitesini artıracak

vivo x80 pro vivo x90

Vivo X90 serisinin aralık ayında tanıtılması bekleniyor. Serideki telefonlardan birinin Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci taşımasına kesin gözüyle bakılıyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, serinin üyelerinin pil kapasiteleri de belli oldu.

Bu paylaşımda X90’ın, X90 Pro’nun ve X90 Pro Plus’ın pil kapasitelerini görmek mümkün oluyor. Vivo X80 Pro Plus modelini çıkarmaktan vazgeçse de, X90 serisiyle birlikte bu modele döneceğini gösteriyor. Üç telefonun da seleflerine kıyasla daha büyük pillere sahip olması göze çarpıyor.

Serinin üç üyesinin de çift hücre teknoloji pillere sahip olacağı görülüyor. Bu teknoloji sayesinde telefonların hızlı şarj sırasında aşırı ısınmasının önüne geçiliyor. X90’da 4700 mAh, X90 Pro’da 4870 mAh ve X90 Pro Plus’ta 5000 mAh pilin bulunacağı belirtiliyor.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, Vivo X90 serisinin aralık ayında tanıtılması bekleniyor. Dolayısıyla ekim ve kasım aylarında bu serinin üyeleri hakkında daha fazla detay öğrenmek sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER