Teknoloji

Vivo X80 Pro Avrupa’da satışa sunuluyor

vivo x80 pro plus

Vivo X80 Pro Avrupa’da kullanıcılarla buluşmaya başlıyor. Akıllı telefon bazı ülkelerde haziran ayının sonlarında bazı ülkelerde ise temmuz ayının başlarında satışa sunulacak. Telefonun fiyatının da ülkeden ülkeye değişiklik gösterdiğini belirtmekte fayda var.

X80 Pro Avusturya’da 1100 avro karşılığında satılacak. Almanya ve İtalya’da ise telefonun fiyat etiketinde 1300 avro yazacak. Bulgaristan, İspanya ve Slovenya’da ise telefon için 1200 dolar ödemek gerekecek. X80 Pro’nun kullanıcılarla buluşacağı ilk Avrupa ülkesi ise Çekya olacak. Telefon bu ülkede 23 Haziran’da satışa çıkacak.

Akıllı telefon Çekya’da bazı özel fırsatlarla piyasaya sürülecek. Telefonu satın alanlara Vivo TWS 2 kablosuz kulaklık ücretsiz olarak armağan edilecek. Bu özel kampanya 23 Haziran’dan 17 Temmuz’a kadar sürecek.

X80 Pro Avrupa’ya Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcili versiyonuyla geliyor. Telefonun Çin’de Dimensity 9000 işlemcili bir versiyonunun da satıldığını belirtmek gerekiyor. Bu işlemciye 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı eşlik ediyor. Telefon Avrupa’ya Kozmik Siyah renk seçeneğiyle geliyor.

Vivo X80 Pro Avrupa’ya adım atsa da, standart X80 için henüz böyle bir durum söz konusu değil. Bu durumun ileride değişip değişmeyeceğini görmek için beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER