Manşetler

Vivo X70 serisi tanıtıldı, işte amiral gemisi X70 Pro Plus için başlıca özellikler

vivo x70 serisi x80

Vivo, bir süredir sızıntılarını fazlaca gördüğümüz en yeni amiral gemisi telefon serisi olan X70 serisini duyurdu. Şirket ünlü lens şirketi Zeiss ile kamera ortaklığını daha da genişletirken, geçen yılların X50 ve X60 telefonları tarafından ortaya konan çerçeveyi daha da iyileştiriyor. Tabii ki, seri içinde en fazla dikkat çeken model Vivo X70 Pro Plus oluyor.

Vivo X70 Pro Plus, Snapdragon 855 Plus işlemci, 6.783 inç 1440p OLED ekran, Vivo’nun 55W FlashCharge teknolojisini kullanan ve 4500mAh kapasiteli pil içeren, serinin en üst düzey cihazdır. Daha da önemlisi, Qi ile de çalışan 50W kablosuz hızlı şarja sahip. Bu, Vivo’nun kablosuz şarjı destekleyen ilk telefonu, bu da onu evinin her yerine Qi şarj cihazı yerleştirmiş olan herkes için daha uygun bir geçiş seçeneği haline getirecektir.

X70 Pro Plus’ın Zeiss markalı kamera dizisi, 50 megapiksel ana sensör, 48 megapiksel gimbal stabilize ultra geniş, 12 megapiksel telefoto ve 8 megapiksel periskop telefoto kamera içeriyor. Vivo, Distagon, Planar ve Sonnar dahil olmak üzere klasik Zeiss camının optik özelliklerine dayanan üç yeni simüle edilmiş bokeh modu ekledi. Ayrıca Pro Plus, gürültü azaltma ve hareket telafisinde performansı artırmak için tasarlanmış, Imaging Chip V1 adlı yeni bir Vivo tasarımlı görüntü işlemcisine sahiptir.

vivo x70 pro
Vivo X70 Pro

Vivo X70 Pro ve X70 ise daha küçük boyutlu, 6.56 inç 120Hz ekranlara, Mediatek Dimensity 1200 işlemcilere ve 44W FlashCharge’a sahip. Ancak bu telefonlarda kablosuz şarj yok. X70 Pro’nun kamera sisteminde ultra geniş açılı kamera çözünürlüğü 12 megapiksele inerken, X70’in üçlü arka kamera dizisi 40 megapiksel ana kamera ve iki adet 12 megapiksel sensör içeriyor.

Vivo, bu yeni telefonların perşembe gününden itibaren Hindistan, Tayland, Endonezya, Malezya, Tayvan, Birleşik Arap Emirlikleri ve bunun gibi daha fazla gibi ülke pazarında kademeli olarak kullanıma sunulacağını söylüyor. X70 serisi için tam fiyatlandırma veya piyasaya çıkış bilgisi henüz verilmedi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER