Teknoloji

Vivo X70 Pro Plus sızıntısı güçlü kamerayı işaret ediyor

vivo x70 pro plus

Vivo X70 serisi 9 Eylül’de gözler önüne çıkacak. Serinin amiral gemisi ise Vivo X70 Pro Plus olacak. İnternete sızan yeni bilgiler, bu akıllı telefonun güçlü bir kamera sistemiyle geleceğini işaret ediyor. Telefonun Zeiss ile birlikte geliştirilen kameraları arasında 50 megapiksel çözünürlüklü sensör ve periskop lens de bulunuyor.

Telefonda ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü Samsung ISOCELL GN1 sensör üstlenecek. Ultra geniş açılı kamera olarak 48 megapiksel Sony IMX598 sensör kullanılacak. 12 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX663 sensör ise 2x zum yapabilecek.

Telefonun periskop kamerası ise 8 megapiksel sensörle gelecek. 5x zum desteği de bu sensörün özellikleri arasında bulunuyor. Bu dört kameranın üçünde optik görüntü sabitleme özelliği mevcut olacak. Sadece ultra geniş açılı kamerada bu destek sunulmayacak.

X70 Pro Plus’ın kalbinde Qualcomm Snapdragon 888 Plus işlemcinin bulunması bekleniyordu. İnternete sızan bir benchmark test sonucu da bu bilgiyi doğruluyor. Telefon testten tek çekirdekte 1156, çok çekirdekte ise 3460 puan alıyor.

Vivo X70 Pro Plus Deri Turuncu, Deri Mavi ve siyah renk seçenekleriyle gelecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER