Teknoloji

Vivo X70 Pro’nun özellikleri resmi kayıtlarla doğrulandı

vivo x70 pro

Vivo X70 serisi önümüzdeki hafta perşembe günü gözler önüne çıkacak. Serinin amiral gemisi X70 Pro Plus’ta Vivo V1 görüntü sinyali işlemcisinin ve Snapdragon 888 Plus’ın bulunacağı şimdiden biliniyor. Çin’in sertifika kurulu TENAA’nın kayıtları, telefonun Pro versiyonun da güçlü özelliklere geleceğini gösteriyor.

Kayıtlara göre, X70 Pro’da 2.8 GHz bir işlemci bulunuyor. Bu işlemcinin Snapdragon 888 olması da mümkün görünse de, Exynos 1080 olma ihtimali daha yüksek görünüyor. X60 Pro’nun da kalbinde aynı işlemci mevcut. İki telefon arasındaki temel farkın ise kamera sistemi olacağı söyleniyor. X70 Pro’da ana kamera görevini 50 megapiksel bir sensörün üstlenmesi bekleniyor.

X70 Pro’da Full HD+ çözünürlüklü 6.56 inç AMOLED ekranın bulunacağı şimdiden biliniyor. Bu ekrandaki kesik ise telefonun 32 megapiksel çözünürlüklü ön kamerasına ev sahipliği yapacak.

vivo x70 proTelefonun arkasında 50 megapiksel ana kameraya iki adet 12 megapiksel kamera ve bir adet de 8 megapiksel kamera eşlik edecek. 12 megapiksel kameraların telefoto ve portre sensörler olması, 8 megapiksel kameranın ise periskop lensin altında olması bekleniyor.

Vivo X70 Pro ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4500 mAh kapasiteli pilinden alacak. Bu pilin 44W şarj desteğine sahip olacağı söyleniyor. İşlemciye ise 8 veya 12 GB RAM’in eşlik edeceği belirtiliyor. Tüm detayları duymak için 9 Eylül’ü beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER