Teknoloji

Vivo X60t Pro resmi belgelerde görüldü

vivo x60t pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vivo X70 serisi önümüzdeki hafta dünya genelinde satışa sunulacak. Ancak Çinli üreticinin X60 serisiyle işi henüz bitmemiş gibi görünüyor. Bu seriye yeni telefonlar eklemek için de çalışan Vivo, X60t Pro modelini yakında kullanıcılarla buluşturacak.

Çin’in resmi sertifika kurulu TENAA’ya sunulan belgelere göre, X60t Pro modelinin kalbinde MediaTek’in Dimensity 1200 işlemcisi bulunacak. AMOLED ekranın varlığı da belgelerde görülen özellikler arasında yer alıyor.

Paylaşılan bilgiler, X60t Pro’nun tamamen yeni bir cihaz olduğunu gösteriyor. Akıllı telefonda 6.44 inç büyüklüğünde bir ekran bulunuyor. Bu X60 serisi için bir ilk niteliği taşıyor. 64 megapiksel ana arka kamera ve 16 megapiksel ön kamera gibi özellikler de X60 serisinde ilk kez tercih ediliyor.

Vivo’nun telefon için çeşitli bellek ve depolama alanı seçenekleri sunacağı da belgelerde görülüyor. Ancak asıl yapılandırma seçenekleri için resmi belgeleri beklemek gerekiyor.

TENAA kayıtlarına göre, Vivo X60t Pro 3920 mAh minimum şarj kapasitesine sahip bir pille gelecek. Bu da pilin tipik kapasitesinin 4000 mAh olduğu anlamına geliyor. Akıllı telefonun Çin dışında piyasaya çıkıp çıkmayacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER