Teknoloji

Vivo X60s 5G için hazırlıklara devam ediyor

vivo pad 200w

Vivo için 2020 yazının hareketli geçtiği söylenebilir. 3 Ağustos’ta S7 isimli telefonunu tanıtmaya hazırlanan Çinli üretici, bir taraftan da başka bir cihazın hazırlıklarını yapıyor. Vivo X60s 5G adını taşıması beklenen telefon, V2006 model numarasıyla Geekbench’in veri tabanında görüldü.

Geekbench’teki bilgilere göre, akıllı telefonun kalbinde Snapdragon 765G işlemci bulunacak. Bu işlemciye 8 GB RAM eşlik edecek. Vivo’nun yeni telefonunun kutusundan Android 10 yüklü olarak çıkacağı da sonuç sayfasında görülüyor.

V2006 model numaralı telefon, geçtiğimiz ay X60s 5G adıyla Bluetooth sertifikası almıştı. Telefona Danimarka’da verilen bir sertifika ise 33W şarj desteğinin varlığını gözler önüne sermişti.

Mevcut sızıntılar ve resmi belgeler sayesinde Vivo X60s 5G ile ilgili önemli detaylar şimdiden ortaya çıkmış durumda. Snapdragon 765G işlemci, 5G desteği, 33W şarj gibi özellikler Vivo’nun ortaya heyecan verici bir telefon koyacağını gösteriyor. Önümüzdeki dönemde cihazla ilgili yeni bilgilerin paylaşılması veya sızması da sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER