Teknoloji

Vivo X60 serisinin tanıtımı için resmi açıklama geldi

vivo x60 zeiss
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vivo X60 serisinin tanıtımı için resmi açıklama sonunda geldi. Geçtiğimiz hafta, serinin duyurusunun 28 Aralık’ta yapılacağı iddia edilmişti. Vivo ise tanıtım tarihini 29 Aralık olarak açıkladı. X60 Pro’nun Exynos 1080 işlemciyi taşıyan ilk telefon olması bekleniyor. Ancak etkinlikte Vivo ile Alman optik üreticisi Zeiss arasındaki iş birliği de duyurulacak.

X60 serisi, 2020’de duyurulması beklenen son cihazlar arasında yer alıyor. Samsung’un yeni 5 nm işlemcisini sahneye çıkaracak olan seri, Vivo’nun yeni OriginOS platformunu da kullanıma sunacak.

Vivo X50 serisinde üç telefon yer alıyor. Bu nedenle X60 serisinde de üç cihazın sunulması ihtimali yüksek görünüyor. Ancak Vivo’nun tanıtım için paylaştığı görselde üç cihaz yer alsa da, bunların ikisinin aynı kamera sistemini taşıması göze çarpıyor.

Ortada yer alan cihazın orta segmentte konumlanan X60 olması, aynı kamera tasarımına sahip cihazların ise X60 Pro ve X60 Pro Plus olması bekleniyor. Bu iki telefonun da kamera sensörleriyle birbirlerinden ayrılması muhtemel görünüyor.

vivo x60Vivo X60 serisiyle ilgili tüm detayları öğrenmek için iki hafta daha sabretmek gerekiyor. Ancak bu süreçte seriye dair yeni sızıntılarla karşılaşmak da sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER