Teknoloji

Yeni sızıntı Vivo X60 serisinin kamera özelliklerini gösteriyor

vivo x60 zeiss

Vivo X60 serisinin tanıtım tarihi kısa süre önce duyurulmuştu. 28 Aralık’ta gerçekleştirilecek tanıtım öncesinde seriyle ilgili sızıntılara da sürekli olarak yenileri ekleniyor. Bu sızıntıların sonuncusu, X60 serisinin kamera özelliklerini daha detaylı biçimde görmeyi sağlıyor.

Vivo, serinin kamera sistemleri için Zeiss ile iş birliği yapacağını tanıtım tarihini duyururken açıklamıştı. Şimdi de ünlü duyumcu Digital Chat Station, X60 serisinin kameralarında ne gibi özelliklerin bulunacağını ortaya çıkardı.

X60’ta ana kamera görevini f/1.6 diyafram genişlikli 48 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. 13 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve yine 13 megapiksel portre kamerası bu sistemi tamamlayacak. X60 Pro’da bu kuruluma 5x optik ve 60x dijital zum yapabilen 8 megapiksel periskop kamera ekleniyor. Pro versiyonda 48 megapiksel sensörün diyafram genişliği f/1.48 olarak değişiyor. Her iki model de Vivo’nun ikinci nesil mikro gimbal sabitleme özelliğini taşıyacak.

Vivo X60 Pro Plus ise L şeklinde bir kamera dizilimiyle gelecek. Bu telefondaki kamera sensörlerinin detayları henüz bilinmiyor. X60 Pro Plus’ta diğer iki modelden farklı olarak Snapdragon 888 işlemci kullanılacağı söylentiler arasında yer alıyor. 120 Hz AMOLED ekran ve 33W ise serinin ortak özellikleri arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER