Teknoloji

Vivo X60 serisi yakında dünyaya açılacak

vivo x60 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vivo X60 serisi aralık ayının son günlerinde gözler önüne çıkmıştı. X60 ve X60 Pro, Samsung’un 5 nm Exynos 1080 işlemcisinin kullanıldığı ilk telefonlar olarak resmiyet kazanmıştı. Seriye bir süre sonra da X60 Pro Plus eklenmişti.

Bu üç telefon da şu an için sadece Vivo’nun ana vatanı Çin’de satılıyor. Ancak bu durum yakında değişecek gibi görünüyor. X60 serisinin üyeleri, Çin dışındaki ülkeler için çıkış sertifikası almaya başladı. Bu da telefonun küresel açılımının çok uzak olmadığını gösteriyor.

X60, V2045 model numarasıyla Endonezya Telekom’un internet sitesinde görüldü. Akıllı telefon, yine aynı model numarasıyla Hindistan Standartlar Bürosu’nun internet sitesinde boy gösterdi. Telefonun Pro versiyonu da V2046 yine bu iki kuruluşun kayıt listesine girdi.

Vivo X60 Pro, Avrasya Ekonomik Komisyonu tarafından da onaylandı. Bu da akıllı telefonun yakında Rusya’da da satışa sunulacağı anlamına geliyor. Türkiye’de boy gösteren Vivo’nun X60 serisinin üyelerini Türkiye’ye getirmesi de sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER