Teknoloji

Vivo X60 Pro Plus’ın özellikleri resmi duyurudan önce doğrulandı

vivo x60 pro plus

Vivo X60 Pro Plus tanıtım tarihi için beklenen açıklama geldi. Akıllı telefon, 21 Ocak itibarıyla resmen gözler önüne çıkacak. Ancak X60 Pro Plus’ın pek çok teknik özelliği de şimdiden doğrulanmış durumda.

Vivo X60 Pro Plus’ın kalbinde Qualcomm Snapdragon 888 işlemci bulunacak. Vivo tarafından paylaşılan afiş, telefonun deri arka panelini ve iki renk seçeneğini gösteriyor. Bu poster, dörtlü arka kamera sistemini de daha yakından görmeyi mümkün kılıyor.

Zeiss merceklerin kullanıldığı sistemde dört kamera sensörü bulunuyor. Ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü Samsung ISOCELL GN1 sensör üstleniyor.

X60 Pro Plus’ın diğer özellikleri ise şirketin çevrimiçi mağazasında görüldü. Buna göre, telefon için iki yapılandırma seçeneği sunulacak. Bunlardan birinde Snapdragon 888’e 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Diğer seçenekte ise 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı bulunacak. Buradaki görseller, ekranın içine yerleştirilen parmak izi tarayıcısını da doğruluyor.

Vivo X60 Pro Plus, 55W şarj desteğiyle gelecek. Daha önce yapılan paylaşımlarda telefonun düşük ışık performansına ve yüksek ses kalitesine de dikkat çekilmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER