Teknoloji

Vivo X60 için resmi paylaşımlar devam ediyor

vivo x60 x70

Vivo X60 serisi 29 Aralık’ta resmiyet kazanacak. Tanıtım için geri sayım devam ederken, resmi paylaşımlara da yenileri ekleniyor. Bu paylaşımların en yenisinde X60 ve X60 Pro’yu daha yakından görmek mümkün olurken; bir tanıtım videosunda da 48 megapiksel kameranın sabitleme özelliğine ve gece performansına dikkat çekiliyor.

X60’ta f/1.6 diyafram genişlikli 48 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya 13 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 13 megapiksel portre kameranın eşlik etmesi bekleniyor. X60 Pro’da ise sisteme 5x optik ve 60x dijital zum yapabilen 8 megapiksel telefoto kameranın ekleneceği belirtiliyor.

48 megapiksel kameranın diyafram genişliği de f/1.48 olarak değişiyor. Her iki telefonda da Vivo’nun ikinci nesil mikro gimbal sabitleme teknolojisi kullanılırken, kamera sisteminde Zeiss imzası bulunuyor.

Vivo X60 serisi şirketin bugüne kadar çıkardığı en hafif 5G telefonlar olacak. Samsung’un Exynos 1080 işlemcisi ilk kez bu seride kullanılacak. Vivo’nun Android 11 tabanlı yeni OriginOS arayüzü de yine ilk defa burada gözler önüne çıkacak.

İLGİLİ HABERLER