Teknoloji

Vivo X50 serisiyle ilgili bilgiler netleşiyor

vivo x50

Vivo X50 için kısa süre önce yapılan resmi bir paylaşım, akıllı telefonun büyük lensli bir arka kamera sistemine sahip olacağını göstermişti. Aynı paylaşım sayesinde bu lenste gimbal benzeri bir optik görüntü sabitleme teknolojisinin kullanılacağı da görülmüştü. Vivo’nun Samsung’un kısa süre önce duyurduğu ISOCELL GN1 sensörünü tercih ettiği de telefona dair bilinenler arasında yer alıyor.

Vivo’nun X50’yle birlikte akıllı telefonun Pro versiyonunu da tanıtması bekleniyor. Bu beklentiyi destekleyen işaretler daha önce görülmüştü. Vivo tarafından yapılan en son paylaşım ise bu iddiayı doğruluyor.

Bu paylaşımda X50 ve X50 Pro’yu üç farklı renkte görmek mümkün oluyor. Arka kamera sistemleri arasındaki farka bakıldığında Vivo’nun kamera sistemini gösterdiği modelin X50 Pro olduğu anlaşılıyor. X50’nin arkasında periskop lens sistemi yer almasa da, ISOCELL GN1’in varlığını koruduğu anlaşılıyor.

Resmi paylaşımın yanı sıra, X50 serisine dair başka bilgiler de mevcut. Serinin her iki üyesinin de ekranlarının 90Hz yenileme hızına sahip olacağı belirtilirken; X50’de ekranı 2.5D kavisli camın kaplayacağı, X50 Pro’da ise ekranın daha kavisli olacağı ifade ediliyor. X50 Pro’nun periskop lensinin çözünürlüğünün de 48 megapiksel olacağı sızan bilgiler arasında bulunuyor.

İnternete sızan ve yukarıda izleyebileceğiniz tanıtım videosunda ise Vivo X50 Pro’nun 60 kata kadar hibrit yakınlaştırma yapabilen tam odak uzunluğu mesafesi anlatılıyor. X50 serisinin 1 Haziran’daki tanıtımı öncesinde seriye dair yeni bilgilerin ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER