Teknoloji

Vivo X100’ün tasarımı şirket yöneticisinin paylaşımıyla ortaya çıktı

vivo x100

Vivo X100 serisi yakında resmen gözler önüne çıkacak. Ancak seride kullanıcıları bekleyen Dimensity 9300 işlemci, LPDDR5T RAM ve uydu bağlantısı gibi özellikler şimdiden biliniyor. Bu bilinenlere şimdi de X100’ün tasarımı eklendi. Vivo’nun ürün müdürü Han Boxiao, telefonun arka panelini mavi renk seçeneğiyle gösteren görseli Weibo aracılığıyla paylaştı.

Söz konusu görselde, mavi arka panelin üstüne yıldız izlerinden ilhamını alan beyaz dokunuşların yapılmış olması dikkat çekiyor. Göze çarpan bir diğer unsur ise büyük ve yuvarlak kamera modülü oluyor. Dört sensör ve Zeiss logosunun bulunduğu modülde Zeiss’ın T* isimli kaplama teknolojisinin kullanıldığı biliniyor.

Arka panelin kenarlara doğru daraldığı görülürken, LED flaş da kamera modülünün hemen sağ üstüne yerleştirildiği fark ediliyor. Alt kenardaki USB-C girişi ve hoparlörler de görselde kendilerini belli eden detaylar arasında yer alıyor.

Vivo X100 serisinde kullanıcıların karşısına üç modelin çıkması bekleniyor

Vivo X100 serisinde kullanıcıların karşısına X100, X100 Pro ve X100 Pro+ olmak üzere üç modelin çıkması bekleniyor. Pro+’ta 200 megapiksel telefoto kamera, X100 Pro’da ise 64 megapiksel periskop kameranın bulunacağı söylense de, henüz bu bilgiler kesinleşmiş değil. Ancak resmi paylaşımların gelmesi, Vivo’nun duyurusunun uzak olmadığını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER