Teknoloji

Vivo X100 Pro’nun yüksek şarj hızı resmi kayıtlarla doğrulandı

vivo x100 pro

Vivo X100 serisi yakında resmiyet kazanacak. Ancak serinin üyelerinin özelliklerini sızıntılar sayesinde görmek mümkün oluyor. Bu sızıntıların en yenisi Vivo X100 Pro ile ilgili. Çin’in 3C sertifika kurumuna sunulan kayıtlara göre, akıllı telefon 120W şarj desteğiyle gelecek. Bu da telefonun X90 Pro ile aynı şarj hızına sahip olacağını, X90 Pro+’ın 80W şarj hızını ise sollayacağını gösteriyor.

Ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından Weibo’da yapılan paylaşım ise X100 Pro hakkında başka detayları gözler önüne seriyor. Bu paylaşıma göre, akıllı telefon 1220p çözünürlüklü kavisli bir ekranla gelecek. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5100 mAh kapasiteli pil verecek. Ancak bu paylaşımın daha sonra silindiğini ve bu nedenle paylaşılan bilgilere temkinli yaklaşmak gerektiğini belirtmekte fayda var.

Vivo’nun X100 Pro ile birlikte uydu bağlantısı özelliğini sunacağına dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Pek çok şirketin amiral gemisi telefonlarında bu özelliği bulmak mümkün oluyor. X100 Pro’nun 64 megapiksel, X100 Pro+’ın ise 200 megapiksel periskop kamera taşıyacağına dair haberler de seriyle ilgili söylentiler arasında yer alıyor.

Vivo X100 Pro 53 megapiksel ana kamerayla gelecek

Vivo X100 Pro hakkındaki hemen hemen her şeyin şu an için söylentiden ibaret olduğunu belirtmekte fayda var. Kesinleşen tek bilgi, telefonun Sony LYT800 sensörün özelleştirilmiş versiyonunu taşıyacağı. 1/1.43 inçlik bu sensör 53 megapiksel çözünürlük sunuyor. Vivo’nun X100 serisinin tüm üyelerinde ana kamera tercihini bu sensörden yana kullanması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER