Teknoloji

Vivo X100’ün arka paneli bu kez sızan gerçek fotoğraf sayesinde görüldü

vivo x100

Vivo X100 serisi önümüzdeki hafta resmen gözler önüne çıkacak. Hem sızıntılar hem de Vivo’nun yöneticilerinden gelen paylaşımlar sayesinde telefonun tasarımı konusunda fikir edinmek mümkün olmuştu. Ancak şimdiye kadar X100, hiçbir şekilde “gerçek hayattan” bir fotoğrafta görülmemişti. Bir Weibo kullanıcısı tarafından yapılan paylaşımla bu durum değişiyor.

Sızan fotoğrafta da telefon daha önce yapılan paylaşımlarda olduğu gibi açık mavi renk seçeneğiyle boy gösteriyor. Ancak bu renk seçeneğinin üstündeki parlak desenlerin görsellerdeki kadar göze çarpmadığını belirtmek gerekiyor. Arka cam paneldeki dalgalar ise yeni görselde de fark ediliyor.

Yuvarlak kamera modülü tarafında bir değişiklik söz konusu değil. Buna ek olarak, muhtemelen ana kamera sensörünün etrafında bir halkanın bulunması dikkat çekiyor. Ancak daha önceki görsellerde böyle bir şey olmadığı için bunun bir yansıma olabileceği belirtiliyor.

vivo x100

Vivo X100 serisi 13 Kasım’da tanıtılacak

Vivo X100 serisi hakkındaki tüm detayları öğrenmek için çok uzun süre beklemek gerekmeyecek. X100 ve X100 Pro 13 Kasım’da tanıtılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER