Teknoloji

Vivo X Note tanıtılmadan önce şirket mağazasında görüldü

vivo x note

Vivo’nun NEX serisinden vazgeçip yola X serisiyle devam edeceğini gösteren yeni bir sızıntı daha ortaya çıktı. Serinin ilk telefonu olması beklenen Vivo X Note, şirketin internet sitesinde görüldü.

Sitede telefonla ilgili başka bilgiler görmek de mümkün. Buna göre, X Note 7 inç büyüklüğünde Samsung E5 AMOLED ekranla gelecek. Söz konusu ekran, QHD+ çözünürlük sunacak.

Kayıtlarda telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcinin bulunacağı bilgisi de yer alıyor. Bunun sürpriz olmadığını belirtmek gerekiyor. Vivo’nun büyük ultrasonik parmak izi tarayıcı alanını da telefonunun ekranının içine yerleştireceği belirtildi.

Snapdragon 8 Gen 1 işlemciye 12 GB RAM’in eşlik edeceği de görülüyor. Depolama alanının ise 512 GB olduğu görülüyor. Çin kaynaklı haberlere göre, telefonun 256 GB depolama alanına sahip daha uygun fiyatlı bir versiyonu da kullanıcıların karşısına çıkacak.

vivo x foldAkıllı telefonda ana kamera görevini Samsung S5KGN1 sensör üstlenecek. Bu sensör Vivo X70 Pro Plus ve Google Pixel 6 Pro gibi telefonlarda da mevcut. 80W şarj desteğine sahip 5000 mAh pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Vivo X Note büyük ihtimalle önümüzdeki ay resmiyet kazanacak. Telefonun Çin dışında piyasaya çıkıp çıkmayacağı belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER