Teknoloji

Vivo yeni katlanabilir telefonunu eylül ayında tanıtabilir

vivo x fold
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vivo önümüzdeki dönemde üç yeni telefon çıkarmayı planlıyor. Bu telefonlardan birinin Samsung Galaxy Z Fold 4, Xiaomi Mix Fold 2 ve Huawei Mate Xs 2 ile rekabet edecek katlanabilir bir telefon olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu cihazın Vivo X Fold S adıyla resmiyet kazanması bekleniyor.

Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, katlanabilir telefon önümüzdeki ay gözler önüne çıkacak. Ancak katlanabilir telefona dair diğer detaylar şu an için belirsizliğini koruyor.

Vivo’nun yeni katlanabilir telefonundan önce iQOO markasıyla iQOO Z6 modelini çıkarması bekleniyor. Bu telefonda 5G desteği ve 80W hızlı şarj gibi özelliklerin olacağı söyleniyor. iQOO’nun Dimensity 9000+ işlemcili Neo 7 modelini de yakında duyuracağı söyleniyor.

Vivo’nun bu cihazların tanıtım etkinlikleri için tarihleri seçtiği ve hazırlıklara başladığı belirtiliyor. Şirketin X90 serisini de 2022 sona ermeden duyurmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Vivo X Fold S hakkında bilinenler şu an için oldukça sınırlı. Ancak tanıtım tarihi yaklaştıkça cihazlara dair yeni detaylar duymak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER