Teknoloji

Vivo’nun yakında tanıtılacak katlanabilir telefonu için yeni sızıntı

vivo x fold s

Vivo’nun ilk katlanabilir ekranlı telefonu X Fold‘un tanıtılmasının üstünden birkaç ay geçmiş durumda. Ancak bu telefonun takipçisi için de çok fazla beklemek gerekmeyecek. Vivo X Fold S adını taşıyan telefonun çok yakında resmiyet kazanacağı söyleniyor.

X Fold S hakkındaki ilk söylentiler bu ayın başlarında gündeme gelmişti. Yeni bir sızıntı, X Fold S’in selefine kıyasla nasıl farklarla karşılaşacağını gösteriyor. Bu farkların hiçbirinin kullanıcıları şaşırtacak türden olmadığını söylemek gerekiyor.

Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, X Fold S’in kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci bulunacak. 80W kablolu şarj desteğine sahip 4700 mAh pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Mevcut X Fold ise Snapdragon 8 Gen 1 işlemciye sahip. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 66W şarj destekli 4600 mAh pil veriyor. Dolayısıyla ortada büyük bir farkın olmadığı rahatlıkla söylenebilir.

Vivo X Fold S hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Mevcut sızıntılar büyük bir fark göstermese de, tüm detaylar için resmi duyuruyu beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER