Teknoloji

Vivo’nun yakında tanıtılacak katlanabilir telefonu için yeni sızıntı

vivo x fold s

Vivo’nun ilk katlanabilir ekranlı telefonu X Fold‘un tanıtılmasının üstünden birkaç ay geçmiş durumda. Ancak bu telefonun takipçisi için de çok fazla beklemek gerekmeyecek. Vivo X Fold S adını taşıyan telefonun çok yakında resmiyet kazanacağı söyleniyor.

X Fold S hakkındaki ilk söylentiler bu ayın başlarında gündeme gelmişti. Yeni bir sızıntı, X Fold S’in selefine kıyasla nasıl farklarla karşılaşacağını gösteriyor. Bu farkların hiçbirinin kullanıcıları şaşırtacak türden olmadığını söylemek gerekiyor.

Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, X Fold S’in kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci bulunacak. 80W kablolu şarj desteğine sahip 4700 mAh pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Mevcut X Fold ise Snapdragon 8 Gen 1 işlemciye sahip. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 66W şarj destekli 4600 mAh pil veriyor. Dolayısıyla ortada büyük bir farkın olmadığı rahatlıkla söylenebilir.

Vivo X Fold S hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Mevcut sızıntılar büyük bir fark göstermese de, tüm detaylar için resmi duyuruyu beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER