Teknoloji

Vivo X Fold Plus’ın özellikleri test sonucuyla doğrulandı

vivo x fold plus

Vivo X Fold Plus yakında resmiyet kazanacak. Akıllı telefonla ilgili paylaşımların en yenisi renk seçenekleri arasında kırmızının da olacağını göstermişti. X Fold Plus’ın kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Plus 1 işlemcinin bulunacağı da daha önceki sızıntılar sayesinde görülmüştü. AnTuTu’nun benchmark testi hem bu işlemcinin varlığını doğruluyor hem de telefonun tasarımı konusunda ipucu veriyor.

Vivo’nun yeni katlanabilir telefonu AnTuTu’nun veri tabanında V2229A model numarasıyla boy gösteriyor. Testten geçen telefonda Snapdragon 8 Plus Gen 1’e 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanı eşlik ediyor. X Fold Plus’ın kutusundan Android 12 yüklü şekilde çıkacağı da burada görülüyor.

Telefon AnTuTu’nun testinden 1.100.438 puan alıyor. Bu en yüksek puan olmasa da, X Fold Plus’ı üst segment oyun telefonlarının bulunduğu üst basamaklara taşıyor. Katlanabilir telefonlar içinde değerlendirme yapıldığında ise Vivo’nun yeni cihazı zirveye çıkıyor.

AnTuTu’nun test sonucu dört ana bölümün performanslarını yansıtıyor. CPU, GPU, bellek ve kullanıcı arayüzü testte değerlendiriliyor. Vivo X Fold Plus’ın LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 depolama alanıyla geleceği de test sonucuyla doğrulanıyor. Katlanabilir telefonun 120 Hz ekranlara ve Zeiss ile birlikte geliştirilmiş bir kamera sistemine sahip olmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

İLGİLİ HABERLER