Teknoloji

Vivo Watch 3 akıllı saatin tasarımı resmi paylaşımlar sayesinde şimdiden görüldü

vivo watch 3

Vivo Watch 3 akıllı saat de X100 serisinin tanıtıldığı etkinlikte gözler önüne çıkacak. Ancak Vivo tarafından paylaşılan görsellerle şimdiden Watch 3’ün tasarımını görmek mümkün oldu. Bu görseller telefonun iki renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacağını gösteriyor. Bu renk seçenekleri siyah ve bej olacak.

Görsellere bakıldığında Vivo’nun yeni akıllı saatinde arayüzde gezinmek için bir dijital kurma kolunun ve kenar tuşunun olduğu görülüyor. Hoparlör ve mikrofon boşluklarının varlığı ise saat ile telefon görüşmesi yapılabileceğini gösteriyor.

Watch 3’ün Vivo’nun Blue OS isimli işletim sisteminin de açılışını yapması bekleniyor. İşletim sisteminin temelinde Rust isimli programlama dili bulunuyor. Ses ve hareket dahil olmak üzere farklı komut girişlerini destekleyen Blue OS ile Vivo’nun akıllı telefonları ve giyilebilir ürünleri arasında pürüzsüz bağlantı kurulabileceği belirtiliyor.

Vivo Watch 3 hakkında başka neler biliniyor?

Vivo Watch 3 hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak 13 Kasım’a kadar hem resmi paylaşımlar hem de sızıntılar sayesinde Vivo’nun yeni akıllı saatiyle ilgili daha fazla detayın sızması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER