Teknoloji

Vivo Watch 2 için tanıtım öncesinde paylaşım geldi

vivo watch 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vivo, 22 Aralık’ta gözler önüne çıkaracağı Watch 2 akıllı saatinin tasarımını resmi duyurudan önce sergiledi. Yuvarlak bir ekran ve uzun pil ömrü sunan bir pille gelecek olan akıllı saat, eSIM desteği sayesinde telefon görüşmeleri için kullanılabilecek ve internete bağlanabilecek.

Vivo, kısa süre önce Watch 2’nin 22 Aralık’ta tanıtılacağını ilan etmişti. Etkinlikte Vivo Watch 2’nin yanı sıra yeni akıllı telefonların da resmiyet kazanması bekleniyor. Ancak akıllı saat hakkında bilinenler, akıllı telefonlara kıyasla daha fazla.

Vivo, ön sipariş sayfasında Vivo Watch 2’nin göründüğü görseller paylaştı. Söz konusu görsellerde yuvarlak ekranın yanı sıra siyah ve beyaz renkli kayışla da görülüyor. Daha önce akıllı saatleri için 42 ve 46 mm olmak üzere iki boyut seçeneği sunan Vivo’nun bu sefer sadece 46 mm seçeneğini kullanıcıların karşısına çıkarması bekleniyor. Saatin sağ kenarındaki iki buton da göze çarpanlar arasında yer alıyor.

vivo watch 2Söylentilere göre, Vivo Watch 2 tek şarjla yedi gün boyunca çalışabilecek. Saate bunun için gerekli enerjiyi 510 mAh kapasiteli pil verecek. Suyun altında 5 ATM basınca kadar dayanıklılık desteği de saatin özellikleri arasında sayılıyor.

Vivo Watch 2’nin Bluetooth versiyonunun 1299 yuan (331 TL), eSIM versiyonunun ise 1699 yuan (4356 TL) karşılığında satılması bekleniyor. Vivo Watch 2’nin Çin dışında ne zaman satışa çıkacağı ise şu an için bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER