Teknoloji

Star ışığı teknolojisi ve güçlü performansıyla öne çıkan Vivo V29 yakında Türkiye’de

vivo v29

Vivo, Türkiye pazarına amiral gemisi özelliklerine sahip yeni akıllı telefon modeli V29‘u sunmaya hazırlanıyor. Yenilikçi Star Işığı (Aura Light) özelliği, sıra dışı portre yetenekleri, şık tasarımı ve güçlü performansıyla dikkat çeken V29, kullanıcılar için akıllı telefon deneyimini bir üst seviyeye taşıyacak.

V29’un en dikkat çeken özelliklerinden biri, büyük ışık halkası sayesinde günün her saatinde benzersiz portreler çekebilmeyi sağlayan “Star Işığı” teknolojisi. Bu yumuşak aydınlatma, cilt tonunu hassas bir şekilde vurgularken kusurları ustaca gizleyerek doğal güzelliği ortaya çıkarıyor. Ayrıca, akıllı renk sıcaklığı ayarı ile ışık oyunları yapma olanağı sunuyor.

6,78 inç boyutundaki AMOLED 3D kavisli ekranı ile V29’un segmentinin en iyi ekranını sunduğunun altı çiziliyor. 120 Hz yenileme hızına sahip olan ekran, kullanıcılara göz alıcı görseller vaat ediyor. Ayrıca, göz sağlığına odaklanan V29’un üç adet profesyonel seviyede göz koruma sertifikası bulunuyor.

Qualcomm Snapdragon 778G mobil platformu üzerinde çalışan V29, güçlü performans ve kesintisiz 5G bağlantısı sunuyor. 4600 mAh güçlü batarya ve 80W Flaş Şarjı ile hızlı şarj imkanı da sunan V29, 18 dakika içinde yüzde 1’den yüzde 50’ye şarj olabiliyor.

V29, Işıltılı Gök Mavisi ve Derin Gece Siyahı renk seçenekleri ile şık bir arka panel sunuyor. Farklı boyut ve yönlerdeki manyetik parçacıkların kırılmaları, şık ışık ve gölge efektlerinin ortaya çıkmasını sağlıyor.

Vivo Türkiye, V29’un kesin çıkış tarihi ve fiyatıyla ilgili henüz bir bilgi paylaşmadı. Ancak önümüzdeki günlerde bu bilgilerin de netleşmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER