Teknoloji

Vivo V27 serisini gösteren ilk görselleri paylaştı

vivo v27
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vivo V27 serisi telefonlarının tasarımını gösteren ilk görselleri paylaştı. Telefonların resmi tanıtım tarihi için henüz duyuru gelmese de, hem Vivo’nun internet sitesinde hem de e-ticaret sitesi Flipkart’ta ürün sayfasının hazırlanması duyurunun çok uzak olmadığı anlamına geliyor.

Vivo’nun seriyle ilgili paylaşımlarına bakıldığında hem V27’nin hem de V27 Pro’nun kavisli bir ekrana sahip olacağı görülüyor. Şirket daha önce V25 serisinde Pro modelde kavisli ekrana yer vermiş, V25 ve V25e modellerini ise düz ekranlarla sunmuştu.

V27 Pro ve V27e modelleri daha önce Google Play Console kayıtlarında görülmüştü. Bu kayıtlar, iki telefonda da 2400 x 1080 piksel çözünürlüklü ekranların bulunduğunu göstermişti. V27 Pro’da Dimensity 8200, V27e’de ise Helio G99 işlemcinin yer alması bekleniyor.

V27 ise Geekbench’in veri tabanında adı bilinmeyen bir MediaTek işlemciyle boy göstermişti. Bu işlemcinin Dimensity 1050 ve 8000 arasında bir yerde konumlanması beklense de, henüz net bir bilgi gelmiş değil.

vivo v27

Akıllı telefonların LED halkalı üçlü arka kamerasının tasarımı da V25 serisinden biraz farklı görünüyor. Vivo’nun V27 serisi için de bir video paylaştığını belirtmekte fayda var.

Vivo V27 serisi için resmi duyuru şubat ayı bitmeden gelebilir

Vivo V27 serisinin ilk üyelerinin şubat ayı sona ermeden tanıtılması bekleniyor. V27e modeli içinse biraz daha beklemek gerekecek gibi görünüyor. Bu serinin aralık ayının sonunda Çin’de tanıtılan S16 serisiyle benzerlikler taşıması öngörülüyor.

İLGİLİ HABERLER