Teknoloji

Vivo V25 5G, Turkuaz Mavisi renk seçeneği ile Türkiye’de satışta

vivo v25 5g

Vivo’nun geçen yılın sonlarına doğru Türkiye pazarında satışa sunduğu V25 5G modeli, Turkuaz Mavisi renk seçeneği ile kullanıcıların ilgisini çekiyor. Şirket, bu model için kullanıcılara 2 yıl Android güncelleme, 3 yıl güvenlik güncelleme ve 3 yıl üretici garantisi sunuyor.

Vivo V25 5G özellikleri

2022 sonlarında Türkiye pazarına giren V25 5G, şirketin belirttiğine göre “Akdeniz sahillerinden ilham alınarak tasarlanan Turkuaz Mavisi” renk seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Güçlü performansı, enerji tasarrufu sağlayan donanımı ve dikkat çeken kamerasıyla beğeni toplayan V25 5G, yeni rengi ile tasarım tutkunlarının tercihlerinde öne çıkıyor. Renk Değiştiren Florit AG Cam ile kaplanan arka kapağı, güneş ışınlarına ve UV ışığına maruz kaldığında turkuaz renginden koyu okyanus mavisi rengine dönüşüyor.

V25 5G, “güçlü işlemcisi, en yeni soğutma teknolojisi ve hızlı şarj özellikleri” sayesinde kullanıcılara uzun ömürlü ve sorunsuz bir telefon deneyimi vadediyor.

Etkileyici performans sunan 8GB RAM + 8GB genişletilmiş RAM ve MediaTek Dimensity 900 işlemciye sahip V25 5G, çoklu görevleri kolaylıkla yerine getiriyor. Bu özelliklerle, kullanıcılar oyun oynarken kesintisiz ve akıcı bir deneyim yaşayabilirler. 4500mAh pili 44W Flaş Şarj desteği ile V25 5G, hızlı şarj süreleri sunarak kullanıcılarına uzun süreli kullanım imkanı sağlıyor.

Kaliteli fotoğraf ve video deneyimi sunan V25 5G, en yeni görüntüleme teknolojileriyle donatılmıştır. 64MP OIS ultra algılamalı arka kamera ve 8MP geniş açılı kamera ile V25 5G, kullanıcıların yüksek kalitede süper geniş açılı kareler yakalamalarına imkan tanıyor. Optik Görüntü Sabitleme özelliği, fotoğraf çekilirken oluşan titremeyi giderirken, karanlık ortamlarda ve loş ışıkta bile yüksek kaliteli fotoğraflar çekmenize olanak sağlıyor. 50MP ön kameraya sahip olan V25 5G, kullanıcıların günün veya gecenin herhangi bir saatinde net görüntüler ve videolar çekmelerini sağlıyor. Cihazın ön kamerası ayrıca keskinliği optimize eden AI HD Algoritmasına da sahip.

2 Yıl Android Güncelleme ve 3 Yıl Üretici Garantisi

Vivo V25 5G Turkuaz Mavisi; teknoloji mağazaları ve Vivo’nun online mağazası myvivoshop.com.tr’de 14,999 TL fiyat ile satışa sunuldu. Üstelik Vivo V25 5G modeli için kullanıcılara 2 yıl boyunca Android güncellemelerini alma, 3 yıl boyunca da güvenlik güncelleme garantisi sunuyor. Bu arada tüketiciler V25 5G’yi myvivoshop.com üzerinden satın almaları halinde 2 yıllık standart garantiye ek olarak 1 yıl üretici garantisi ile toplam 3 yıl garanti hakkına da sahip oluyor.

Özetle, Vivo V25 5G’nin Turkuaz Mavisi renk seçeneği, güçlü performansı, enerji tasarrufu ve üstün fotoğraf deneyimi ile Türkiye’deki akıllı telefon kullanıcılarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu yeni renk, Vivo’nun zaten popüler olan V25 5G modeline ek bir cazibe katarken, kullanıcıların yüksek kaliteli bir telefon deneyimi yaşamasına yardımcı oluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER