Teknoloji

Vivo V23e üç arka kamera ve ince kasayla gelecek

vivo v23e

Twitter’da yapılan bir paylaşım, Vivo’nun V23 serisinin çıkışının çok da uzak olmadığını gösteriyor. Bu seride kullanıcıları karşılayacak ilk cihazın ise Vivo V23e olması bekleniyor. Telefona ait olduğu belirtilen resmi fotoğraflar, V23e’nin tasarımı konusunda fikir edinmeyi sağlıyor.

Fotoğrafa bakıldığında V23e’nin ince bir kasaya ve üç arka kameraya sahip olduğu görülüyor. Akıllı telefonun kalbinde ise MediaTek Helio G96 işlemcinin bulunduğu belirtiliyor. Bu da telefonun 5G desteğine sahip olmadığı anlamına geliyor.

Akıllı telefonda 6.44 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü AMOLED ekran yer alıyor. Bu ekranın üzerindeki çentik ise f/2.0 diyafram genişlikli 50 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Arka tarafta ise 64 megapiksel ana arka kamerayı 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü tamamlıyor.

Vivo V23e kutusundan Android 12 üzerine kurulu Funtouch 12 kullanıcı arayüzüyle çıkacak. Akıllı telefonun fiyatını öğrenmek içinse resmi duyuruyu beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER