Teknoloji

Vivo V23e 5G’nin tanıtım tarihi belli oldu

vivo v23e 5g

Vivo V23e geçtiğimiz hafta tanıtılmıştı. Akıllı telefonun 5G versiyonu için de fazla beklemek gerekmeyecek. Vivo V23e 5G modeli de 23 Kasım’da gözler önüne çıkacak.

V23e 5G’nin tüm özellikleri henüz bilinmiyor. Ancak şirketin Tayland ofisi tarafından hazırlanan tanıtım sayfası, telefonun tasarımını ve renk seçeneklerini gösteriyor. Tasarım bakımından V23e 4G’ye benzeyen telefon, aynı renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

V23e 5G’de 4G versiyondan farklı olarak 44 megapiksel ön kamera bulunacak. Telefonun 4G versiyonunda 50 megapiksel kamera mevcut. Telefonun arkasında ise ana kamera, ultra geniş açılı kamera ve makro kameradan oluşan üçlü bir sistem kullanıcıları bekliyor. Kameraların çözünürlükleri şu an için bilinmiyor.

Paylaşılan fotoğraflara göre, telefonda USB-C girişi mevcut. USB-C girişinin hemen yanında mikrofon ve hoparlör de bulunuyor. 3.5 mm. kulaklık jakı ise fotoğraflarda görülmüyor. Telefonun 4G versiyonunda da kulaklık jakı olmadığı için 5G versiyonda da bu jakın bulunması beklenmiyor.

Vivo V23e 5G için resmi duyuru altı gün sonra yapılacak. Bu tarihe kadar telefona dair yeni detayların ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER