Teknoloji

Vivo V23 serisinin tanıtım tarihi için resmi açıklama geldi

vivo v23

Vivo V23 serisinde 50 megapiksel çift ön kameranın bulunacağı ve serinin önümüzdeki ay resmiyet kazanacağı kısa süre önce ortaya çıkmıştı. V23 serisinin tanıtımı için beklenen resmi açıklama da sonunda geldi. Şirket V23 ve V23 Pro’nun 5 Ocak’ta Hindistan’da tanıtılacağını duyurdu.

Etkinlikte yukarıda da belirttiğimiz gibi V23 ve V23 Pro tanıtılacak. Her iki akıllı telefon da renk değiştiren cam arka panellerle kullanıcıların karşısına çıkacak. V23 serisinin bu özellik ile Hindistan için bir llki temsil ettiğini belirtmekte fayda var.

Vivo’dan verilen bilgiye göre, cam panelin rengi doğrudan güneş ışığına veya diğer ultraviyole kaynaklara maruz kaldığında değişecek. Ancak bu özelliğin sadece telefonların “Gün Işığı Altın” rengi seçeneğinde mevcut olduğunu belirtmek gerekiyor.

V23 serisinin teknik özellikleri hâlâ belirsizliğini koruyor. Ancak daha önce yapılan paylaşımlarda V23’te 64 megapiksel, V23 Pro’da ise 108 megapiksel ana kameranın bulunacağı görülmüştü. Buna ek olarak, her iki akıllı telefonda da üç arka kamera kullanıcıları bekliyor. V23 Pro’nun kavisli ekranıyla V23’ten ayrıldığını belirtmekte de fayda var.

Vivo V23 ve V23 Pro hakkında 5 Ocak’taki tanıtım öncesinde yeni detayların ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER