Teknoloji

Vivo V23 serisi çift ön kamerayla gelecek

vivo v23 pro

Vivo V23 serisiyle ilgili iddialar bir süre önce gündeme gelmişti. Bu iddialarda V23 5G modelinin aralık ayında tanıtılacağı belirtilirken, V23 Pro’nun 4 Ocak’ta Hindistan’da gözler önüne çıkacağı iddia edilmişti. Şirketten gelen son açıklama, V23 ve V23 Pro’nun önümüzdeki ay Hindistan’da resmiyet kazanacağını doğruluyor.

GSMArena sitesinin haberine göre, V23 serisinde Hindistan’da ilk defa “50 megapiksel göze otomatik odaklama yapabilen çift ön kamera” sistemi bulunacak. Bu açıklama, V23e ve V23e 5G modellerinin Hindistan’da piyasaya çıkmayacağı anlamına da geliyor.

V23 serisinin Hindistan’a kaç telefonla geleceği bilinmiyor. Ancak paylaşılan bir tanıtım videosu en azından V23 ve V23 Pro modellerinin kullanıcıların karşısına çıkacağını net şekilde gösteriyor.

Bu kısa videoda önce altın renkli ve kavisli ekranlı bir cihaz görülüyor. Söz konusu cihazın arkasında üç kamera mevcut. Videonun sonlarında ise telefonun gri renkli versiyonunu görmek de mümkün oluyor.

Vivo V23 Pro hakkında çıkan ilk haberlerde telefonun geçtiğimiz gün tanıtılan S12 Pro‘nun küresel versiyonu olacağı belirtilmişti. Ancak son haberler, ortada bu kadar kesin bir benzerliğin olmadığını gösteriyor. 50 megapiksel ana kameralı çift ön kamera sisteminin varlığına rağmen, iki telefon arka kamerada ayrışacak gibi görünüyor. S12 Pro’da 108 megapiksel olan ana arka kameranın yerini V23 Pro’da 64 megapiksel sensörün alması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER