Teknoloji

Vivo V23 Pro Google Play Console’da görüldü

vivo v23 pro

Vivo S12 Pro, 22 Aralık’ta resmiyet kazanacak. Akıllı telefonda çift ön kameraya çift LED flaşın eşlik ettiği daha önce yapılan paylaşım sayesinde görülmüştü. Vivo’nun S serisi telefonları, Çin dışına genellikle V serisi altında açılıyor. Bu durum S12 Pro için de geçerli olacağa benziyor. Google Play Console kayıtlarına göre, telefon Çin dışında Vivo V23 Pro adıyla gözler önüne çıkabilir.

Kayıtlarda V2132 model numarasıyla görülen V23 Pro’un özellikleri, S12 Pro’da bulunması beklenen özelliklerle örtüşüyor. Söz konusu özellikler arasında çift ön kamera, MediaTek Dimensity 1200 işlemci, 8 GB RAM ve 1080p ekran bulunuyor.

Telefonun güç butonunun pürüzlü bir tasarıma sahip olması, parmak izi tarayıcısı işlevi görmeyeceği anlamına geliyor. Parmak izi tarayıcısının ekranın altına yerleştirilmesi ise OLED panelin tercih edildiğini gösteriyor.

Vivo V23e modelini LTE ve 5G versiyonlarıyla bazı ülkelerde satıyor. Vivo V23 Pro ise büyük ihtimalle önümüzdeki ay itibarıyla başta Hindistan’da olmak üzere piyasaya çıkacak. Bu konuda resmi açıklama henüz gelmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER