Teknoloji

Vivo V21 ve V21e’nin tanıtım tarihi belli oldu

vivo v21
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vivo V21 kısa süre önce Endonezya’da çıkışı için gerekli sertifikayı almıştı. Ardından Vivo’nun Malezya ofisi telefonun tanıtım çalışmalarına başlamıştı. Bu da akıllı telefonun resmiyet kazanmasının çok uzak olmadığını göstermişti.

Vivo’dan beklenen açıklama da sonunda geldi. Vivo’nun Malezya ofisinin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, akıllı telefonun 27 Nisan’da gözler önüne çıkacağı belirtildi. V21 ile birlikte V21e modeli de resmiyet kazanacak. V21’in birden çok cihazın bulunacağı bir seri olacağı yönündeki beklenti de böylelikle doğrulanmış oldu.

Vivo V21’in Malezya ile eş zamanlı olarak Hindistan’da da piyasaya çıkması bekleniyor. Akıllı telefonun “sanal RAM” özelliği sayesinde 8 GB kapasitenin üzerine 3 GB daha eklemek ve toplam bellek kapasitesini 11 GB’a çıkarmak mümkün olacak.

İddialara göre, Vivo V21 44 megapiksel ön kamera bulunacak. Bu ön kameranın otomatik olarak göz odaklaması yapabileceği belirtiliyor. Telefonun Hindistan’da 25 bin rupinin (2695 TL) altında bir fiyat karşılığında satılacağı da söylentiler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER