Teknoloji

Vivo’dan V21’in özellikleri için doğrulama geldi

vivo v21

Vivo V21 yakında tanıtılması beklenen akıllı telefonlar arasında yer alıyor. Kısa süre önce Endonezya’da onaylanan telefonun özellikleri de yavaş yavaş netleşiyor. Vivo’nun Malezya sitesinde telefonun tasarımını ve özelliklerini görmek mümkün oluyor.

Paylaşılan fotoğraflar, V21’in tasarımını da gösteriyor. Fotoğraflara bakıldığında V21’in Vivo’nun 2021’deki tasarım dilini yansıttığını gözler önüne seriyor. Buna ek olarak, Vivo’nun internet sitesi sayesinde telefonun bazı özellikleri de doğrulanmış oluyor.

V21 serisinin odak noktasında incelik bulunuyor. Serinin üyeleri, Vivo’nun en ince 5G uyumlu cihazları olarak tanımlanıyor. Telefon için sunulacak iki renk seçeneğinden birinin mavi gradyan olacağı da görülüyor.

Ekranın üzerindeki damla çentik ise 44 megapiksel çözünürlüklü ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Bu kamerada optik görüntü sabitleme özelliğinin bulunacağı belirtiliyor. Telefonun arkasında ise ana kamera görevini yine optik görüntü sabitleme özelliğine sahip 64 megapiksel sensörün üstleneceği görülüyor. Ana kameraya iki sensör daha eşlik edecek.

V21’de 8 GB RAM’in bulunacağı ancak “3 GB genişletilmiş RAM” ile uygulamaların gecikme olmadan daha hızlı şekilde çalışacağı görülüyor. Bu da telefonun depolama alanından 3 GB’lık bir kısmın ihtiyaç duyulduğunda bellek olarak kullanılabileceği anlamına geliyor.

Vivo V21 için henüz bir tanıtım tarihi açıklanmış değil. Akıllı telefonun tüm özelliklerini görmek için resmi duyuruyu beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER