Teknoloji

Vivo V20 SE tanıtıldı: Üç arka kamera, 33W hızlı şarj

vivo v20 se

V20 serisinin ilk iki üyesini hafta içinde tanıtan Vivo, serinin daha uygun fiyatlı olarak tanımlanan üçüncü seçeneğini de gözler önüne çıkardı. Vivo V20 SE adını taşıyan bu üçüncü seçenek, biraz daha sade özellikler ve daha agresif bir fiyatla geliyor.

V20 SE, 6.44 inç büyüklüğünde Full HD+ AMOLED panele sahip. Bu ekranın üst kısmındaki damla çentik telefonun ön kamerasına ev sahipliği yapıyor. Telefonun parmak izi tarayıcısı da ekranın içine entegre edilmiş.

Tartıda 171 gram çeken telefonda ana malzeme olarak plastik seçilmiş. Akıllı telefonun arkasında ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. Bu kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor. Telefonun ön kamera çözünürlüğü ise 32 megapiksel.

Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 665 işlemci bulunuyor. Bu işlemciyi 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı tamamlıyor. MicroSD kartla dahili depolama alanını genişletmek mümkün oluyor.

vivo v20 seTelefonun 4100 mAh kapasiteli pili, 33W hızlı şarj desteğine sahip. 30 dakika içinde pilin doluluk oranı yüzde 62’ye ulaşıyor. Yazılım tarafında ise Android 10’u Funtouch OS 11 kullanıcı arayüzü tamamlayacak.

Vivo V20 SE siyah ve beyaz renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak. Akıllı telefon 1199 Malezya ringgiti (2165 TL) karşılığında satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER