Teknoloji

Vivo V17 Pro’dan yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor

vivo v17 pro

Vivo V17 Pro hakkındaki sızıntılara yenileri eklenmeye devam ediyor. Açılır çift ön kameraya sahip telefon için hazırlanan tanıtım videosu ve telefonun kamerasıyla çekilen fotoğraflar duyuru öncesinde ortaya çıktı.

Tanıtım videosu, telefonun tasarımını bir kez daha ayrıntılı biçimde görmeyi sağlıyor. Videonun odak noktasında ise tahmin edilebileceği üzere telefonun kameraları bulunuyor. Kameranın teknik özellikleri ve yetenekleri videoda anlatılıyor.

Vivo V17 Pro’yla çekilen çeşitli fotoğraflar da internete sızdı. NatGeo Traveler Hindistan ile işbirliği yaptığı anlaşılan Vivo, V17 Pro’yla çekilen fotoğraflarda duyguların gerçekmiş gibi berrak şekilde yansıtılacağı iddiasında bulunuyor. Twitter’da paylaşılan fotoğraflar sıkıştırılmış olsalar da, yakalanan karelerin etkileyici göründüğü söylenebilir.

https://twitter.com/bang_gogo_/status/1170049787678216192

Sızan videoya göre, Vivo V17 Pro’nun arkasında dört lensli bir kamera sistemi yer alıyor ve bu sistemde ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü lens üstleniyor. Ana ön kameranın çözünürlüğü ise 32 megapiksel. İkinci ön kamera ise geniş açılı gibi görünüyor. Böylelikle çok daha kalabalık selfie’ler çekmek mümkün hâle geliyor.

Vivo V17 Pro için iki renk seçeneği sunulacak

Vivo, telefon için “Daha geniş selfie, daha berrak gece” sloganını kullanıyor. Slogandaki “Daha berrak gece” kısmı, arka kameradaki Gece Modu’na vurgu yapıyor. Telefonun renk seçenekleri ise beyaz ve koyu mavi olacak gibi görünüyor. Videonun çözünürlüğü nedeniyle ikinci seçeneğin siyah mı yoksa koyu mavi mi olacağı pek kolay anlaşılmıyor.

Vivo V17 Pro, ekrana entegre bir parmak izi tarayıcısıyla gelecek. Akıllı telefonun bu ay içinde resmen gözler önüne çıkması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER