Teknoloji

Vivo V17 Pro’nun tanıtım tarihi belli oldu

vivo v17 pro

Vivo, kısa süre önce Z1x adını taşıyan telefonunu Hindistan’da tanıtmıştı. Şirket, merakla beklenen başka bir telefonunu da kısa süre içinde gözler önüne çıkaracak. Vivo V17 Pro, önümüzdeki hafta tanıtılacak.

V17 Pro’nun tanıtım etkinliği 20 Eylül’de gerçekleştirilecek. Vivo şimdiye kadar telefonla ilgili olarak pek fazla detay açıklamamıştı. Sadece akıllı telefonda açılır mekanizmaya yerleştirilmiş çift ön kameranın bulunduğu ve bu kameralardan birinin çözünürlüğünün 32 megapiksel olduğu biliniyor.

Sızıntılara göre, Vivo V17 Pro’nun kalbinde Qualcomm Snapdragon 675 yonga set bulunacak. Bu yonga sete 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Telefonda 6.44 inç büyüklüğünde, FHD+ çözünürlüklü çentiksiz Super AMOLED ekranın bulunması bekleniyor. Parmak izi tarayıcısının da bu ekranın içinde olması öngörülüyor.

https://twitter.com/Vivo_India/status/1171294732103761920

Vivo V17 Pro dört arka kamera taşıyacak

Vivo V17 Pro’nun arkasında dört lensli bir kameranın bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. 48 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya 8 megapiksellik ultra geniş açılı lensin ve 2 megapiksel çözünürlüklü derinlik sensörü ile makro kameranın eşlik etmesi bekleniyor.

Vivo V17 Pro, enerjisini 4100 mAh kapasiteli pilinden alacak ve bu pil USB-C girişi üzerinden doldurulacak. V17 Pro’nun fiyatını ve kesin çıkış tarihini duymak içinse 20 Eylül’e kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER