Teknoloji

Vivo S7 X50 Pro’ya benzer bir kamera tasarımıyla gelecek

vivo s7 pro

Vivo S7 önümüzdeki hafta resmiyet kazanacak. Tanıtım için bekleyiş devam ederken, Vivo da yeni paylaşımlarla telefona dair ipuçları vermeyi sürdürüyor. Bunların en yenisinde akıllı telefonun arka kamera sistemi ve renk seçenekleri görülüyor. Hem kamera sisteminin hem de renk seçeneklerinin cezbedici göründüğü söylenebilir.

Vivo S7’de de X50 Pro’dakine benzer bir kamera kurulumu olacak. Büyük lensli ana kamera, dikdörtgen modülün üst kısmında yer alacak. Bu kameraya iki adet destekleyici sensör eşlik edecek. Ana fark ise S7’de periskop kameranın bulunmaması olacak gibi görünüyor. S serisi orta segmentte konumlandığı için buna pek şaşırmamak gerekiyor.

Vivo S7’nin rengi de ilginç görünüyor. Ancak burada da şaşırtıcı bir unsur olmadığını belirtmekte fayda var. Pek çok akıllı telefon üreticisi cihazlarında değişken renk seçeneklerine yer veriyor. Vivo’nun S7 için hazırladığı tanıtımda kullandığı renk, gün batımında ufukta görünen renge bir hayli benziyor. Ancak bu algının farklı açılara göre değişkenlik gösterebileceğini de unutmamak gerekiyor.

Vivo S7’nin ön paneli konusunda hâlâ bazı soru işaretleri mevcut. Tanıtımda görülen büyük çentikte 44 megapiksel ön kameranın bulunması bekleniyor. Ancak ön kamera sayısının iki olması da ihtimaller arasında bulunuyor. Güç butonunun standart görünümü, parmak izi tarayıcısının ekranın içine yerleştirilmiş olması ihtimalini güçlendiriyor.

Vivo S7 ile ilgili tüm soruların cevabını almak için 3 Ağustos’a kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER