Teknoloji

Vivo S6 5G’nin tüm renk seçeneklerini sergiledi

vivo s6 5g

Vivo S6 5G için resmi paylaşımlarına devam ediyor. Hafta içinde S6 5G’nin iki farklı renk seçeneğini gösteren Vivo, üçüncü rengi gösterme konusunda da fazla zaman kaybetmedi. Vivo, Weibo hesabı aracılığıyla S6 5G’nin üç farklı renginin fotoğraflarını paylaştı.

Söz konusu renk seçenekleri Danube, Kuğu Gölü ve Caz Siyahı adını taşıyor. Danube mavi tonlarına yakın bir renk profili çizerken, Kuğu Gölü beyaza yakın duruyor. Caz Siyahı içinse herhangi bir açıklamaya ihtiyaç duyulmuyor.

Vivo S6 5G’nin teknik özellikleri konusunda henüz resmi bir paylaşım yapmış değil. Ancak Geekbench benchmark testi, Vivo S6 5G’de Samsung’un Exynos 980 işlemcisinin bulunacağını ortaya çıkarmıştı.

S6 5G, bir süre önce Çin’in telekomünikasyon sertifika kurumu TENAA’dan da onay almıştı. Bu sayede akıllı telefonun bazı özellikleri de biliniyor. Vivo S6 5G’de 6.44 inç büyüklüğünde Full HD+ ekran bulunuyor. Kutusundan Android 10 işlemciyle çıkacak olan telefonda bellek seçenekleri 8 GB’ye, dahili depolama alanı seçenekleri ise 256 GB’ye kadar uzanıyor.

Akıllı telefonun arkasında dörtlü bir kamera sistemi bulunuyor. Bu sistemde 48 megapiksel ana kamerayı bir adet 8 megapiksel ve iki adet 2 megapiksel sensör destekliyor. Telefonun önünde ise 32 megapiksel kamera bulunuyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 4390 mAh kapasiteli pili sağlıyor.

Vivo S6 5G, 31 Mart’ta resmen gözler önüne çıkacak.

İLGİLİ HABERLER